Kampioenenviering 2017

De deuren ging open om 18u30 . Iedere aanwezige ontving bij aankomst een pakketje Halense appelen (met dank aan Ludwig Veulemans) en voor de aanwezige dames was een kleine attentie voorzien.

Men kon zijn hoklijst afgeven en de ringen voor 2017 bestellen.

Na het welkomstwoord van de voorzitter werd overgegaan tot de huldiging van de winnaars van de asduiven die elk met een mooie geldprijs werden bedacht.

Een eerste hoogtepunt was de uitdeling van de prijzen voor de jonge duivenvluchten. Iedere deelnemer hieraan kon passeren langs een prijzentafel twv 1.500 € met als hoofdprijs een prachtige gasbarbecue.

Na de huldiging van onze provinciale winnaars Sabrina Brugmans en Jonah en Noah Alaerts (beide 2 provinciale zeges) en de uitreiking een trofee voor de winnaars van de herdenkingsprijs “Julien Maes” was hettijd voor een 2e hoogtepunt.

Onze maatschappij speelde dit jaar niet minder dan 5 TV’s (waarde 350 € elk) uit. De verdiende winnaars waren :

Sabrina Brugmans (fond oude duiven)

Louis Bellen (fond jaarduiven)

Veulemans-Persoons (fond jonge duiven)

Roger en Koen Vanmeert (halve fond)

Jos Exelmans (snelheid)

Daarna was het tijd om de inwendige mens te verstevigen en werd er rondgegaan met boterhammen met kop en kaas.

Na deze aangename pauze was het tijd voor het hoogtepunt van de avond nml. de huldiging van kampioenen. De reekskampioenen ontvingen een beker en een geldprijs. Grote slokop waren hier Roger en Koen Vanmeert die maar liefst 5 van de 6 reeksen wonnen. Alleen de fond was voor Sabrina Brugmans.

De uitreiking van de algemeen kampioen werd gedaan door schepen van sport Steven Vanmechelen. Hij mocht beker, bloemen en een mooie geldprijs overhandigen aan Roger en Koen Vanmeert.

De geslaagde avond werd afgesloten met de bonverkoop en de trekking van de tombola. Na een mooi bedrag aan voorbiedingen via Pitts (2950 €) kwam er ook nog 450 € bij via biedingen uit de zaal zodat we zeker ook van geslaagde bonverkoop mogen spreken.

Vooraleer iedereen naar huis kon werden er ook nog 80 gewonnen zakken duiveneten uitgedeeld.

 

kampioenen-2016

Overzicht alle kampioenen samen

 

 

algemeen-kampioen-2016

De Schepen van sport, algemeen kampioen en de voorzitter

prijzentafel-2016

De goed gevulde prijzentafel